Skilsmisse og separation

Specialiseret juridisk rådgivning inden for personskadeerstatning,
sociale sager og familieret

Skilsmisse og separation – juridisk rådgivning

Når man skal skilles, er der mange ting, der skal tages stilling til. Det er ofte en svær og presset situation, og det kan være svært at se klart og tænke rationelt, når man er følelsesmæssigt påvirket. Dette kan resultere i, at man ikke får overvejet alle spørgsmålene grundigt nok, eller får sagt ja/nej til nogle ting, man senere fortryder.

Som udenforstående, der ikke er personligt involveret, kan vi hjælpe med at klarlægge de relevante problemstillinger og få taget stilling til de spørgsmål, der melder sig. Det kan f.eks. være aktuelt at finde ud af, om der er mulighed for at opnå ægtefællebidrag, om der foreligger en ægtepagt (f.eks. om særeje) i ægteskabet eller, hvad der skal ske med børnene fremadrettet.

Kontakt os hvis du ønsker at blive hjulpet på vej igennem processen.

Vi har stor ekspertise i behandling af disse sager, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker kompetent juridisk rådgivning i din sag.

Vi hjælper dig og tager hånd om de juridiske forhold i din skilsmisse-/samværssag og kan herved fratage dig nogle af de bekymringer, som typisk er forbundet med disse sager, så du kan koncentrere din energi et andet sted.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Futurum-Law for en vurdering af din sag.

Send ikke personlige eller fortrolige oplysninger, da emailen ikke er krypteret. En krypteret email kan sættes op efter aftale.